Ucraina 0,035 milioane euro pentru subventii

Conform sinteză registrelor cu participanții la programul de stat de izolare s-au acordat subventii în sumă de aproape 85 de milioane de grivne ( 0.035 milioane euro).

Cetățeniilor care au avut credite pentru imbunatatirea eficientei energetice prin achizitie de materiale și echipamente până în luna mai a acestui an, statul ucrainian le-a restituit circa 82,2 milioane de grivne iar pentru cei care au luat credite  pentru cazane de aproape 2,4 milioane de grivne.
Alti participanții la program au recuperat 288,5 mii de grivne.

"Acest lucru demonstrează încă o dată că programul funcționează și fiecare în acest proces îndeplinește rolul său", a comentat președintele autoritatii Serghei Savciuc și a adăugat că participanții la program, precum și cei care intenționează să beneficieze de sprijinul statului, pot, în toate problemele să se adreseze unui call-center specializat care funcționează în cadrul Agenției.

Puteti sa contactați Call center-ul telefon: (044) 296-71-60, 292-32-57 și e-mail: energoefect@saee.gov.ua, energoefect2@saee.gov.ua, energoefect3@saee.gov.ua.

Frimu Ghinea
Share:

No comments:

Post a Comment

Categories

Info-Solar on

Romanian Newspaper

Promo

Publish an Article!

We encourages industry professionals from all backgrounds and levels of experience to send us articles for publication.